Ingatlan összehasonlítás

Csonka Anett

Vezető ingatlan értékesítő

Csonka Anett

Bemutatkozás

Csonka Anett vagyok, az Ön számára megfelelő ingatlan felkutatása, illetve meglévő ingatlana értékesítése számomra olyan feladat melyet ugyanolyan elhivatottsággal végzek, mint ha saját ingatlanom árulnám, így messzemenően az Ön érdekei az elsők nálam.
Az okleveles lakberendezői tanfolyamon megszerzett tudásom hozzásegít, hogy az ingatlan kiválasztása során a színek és formák kialakításában is segítségére legyek, mert nálam nem ér véget a kapcsolat sikeres adásvételkor.

Ajánlások


Nagyon közvetlen az első találkozásnál is. Rögtön érezhető, hogy megbízható. Bármilyen kérdéssel bármikor kereshettük és Ő azonnal a segítségünkre volt!
írta: Földi Viktor

Csak pozitív jelzőkkel tudom jellemezni Anettet. Precíz, rugalmas, remekül kommunikál és elhivatott, vagyis példaértékű szakember. Köszönjük, hogy segített a céljaink elérésében.
írta: Hegedűs Péter

Csonka Anett koleganojuk nagyon jo szakember.
Nagyon preciz korultekinto turelmes. Neken nagyon sokat segitett abban hogy Szegeden megtalaljam az uj othonom. Nagyon halas vagyok neki anit ertem tett. Csak ajanlani tudom kivaloan vegzi a munkajat!
írta: Fejes zoltan

Nagyon hálásak vagyunk Anettnek, rövid idő alatt precíz munkával értékesítette szeretett kis otthonunkat! Nem tudunk elég köszönetet mondani Neki! Köszönjük! Csak ajánlani tudom!
írta: Szabó Éva

Csonka Anett kolléganőjük nagyon jó szakember! Nekünk nagy segítség volt a lakás eladásnál is és a ház vásárlásnál is. Nagyon megbízható, pontos, precíz, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Ezúton is köszönjük kitartó, odaadó munkáját! Örülünk, hogy megismertük.
írta: Baranyiné Szundi Anikó

Köszönettel tartozunk Anettnek. Kiváló szakember akinek a munkáján látszik, hogy amit csinál azt szívből teszi. Nagyon pontos alapos felkészült és kedves. Szívből ajánljuk minden kedves ügyfélnek. Örülünk hogy megismertük a legjobb ingatlanos
írta: Veres Anett

Köszönettel tartozunk Anettnek, egy nehezen értékesíthető ingatlanra sikerült vevőt hoznia. Precíz és segítőkész mindenben. Ráadásul még lakást is talált nekünk, aminek a megvásárlásában is sokat segít.
írta: Gonda Attila

Sose láttam nála precízebb, pontosabb és rugalmasabb nőt/ingatlan értékesítőt! Innovatív, kreatív, használja az eszét és a szíve is a helyén! Bármikor ugrásra kész, 100%ban vevő/eladó orientált! Munkája kifogástalan és nagyon reménykedem benne hogy meg sok sok évig tudunk közösen együtt dolgozni! :) nem utolsó sorban csinos és bajos! Nagyon!
írta: Kovacs Norbert

Köszönettel tartozunk Anett munkájáért! Segítőkészsége, pontossága és ügyfélorientációja kimagasló. Külföldi életvitelünk miatt Anett precizitása és hihetetlen mobilitása váltotta valóra számunkra az értékesítés.
írta: Eperjesi Péter


Csonka Anett ingatlanértékesítő kolléganőjük munkáját szeretném megköszönni.
Precíz, rugalmas vevőorientált, aki tényleg mindenben segít, hogy célt érjen a
vevő és az eladó is. Általa és a közbenjárásával úgy érzem megtaláltam álmaim otthonát.
Amit itt is szeretnék még egyszer megköszönni!

Remélem a Bank is így gondolja és zökkenőmentesen végig tudom vinni a célig
ezt az izgalmasnak bizonyuló első ingatlanvásárlási projektem.

Szívből köszönöm az Önök munkáját és Kellemes Békés Ünnepeket és
Sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánok!

Üdvözlettel:
Kisalbert Brigitta

Kedves Csonka Anett
Köszönjük kitartó és mindenre kiterjedő segítőkész munkáját.
Együttműködésünk során precíz és a felmerülő kérdésekben mindenre kiterjedően segített az ingatlan kiadásával kapcsolatban.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
írta: Varga László

Köszönjük szépen a Városi Ingatlaniroda munkatársának, Csonka Anettnek a munkáját és segítő közreműködését, melyet a legutóbbi ingatlan adásvételünk során tőle kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy forduljanak hozzá bizalommal!
írta: Jung József

Anett nagyon segítőkész és felkészült volt az ingatlannal kapcsolatban. A folyamat során mindvégig elérhető volt és segítette a kommunikációt a másik féllel. Minden egördülékenyem ment. Köszönöm: Tamás
írta: Oszkó Tamás

Számomra az ingatlanértékesítés, mint szakma itt kezdődik. Kiemelkedő odafigyeléssel, precizitással és átlag feletti teljesítéssel végzi munkáját, továbbá kiváló ötletekkel rendelkezik. Csak ajánlani tudom!
írta: Samu Barnabás

Anett nagyon segítőkész, kedves, agilis volt a lakáseladás során. Mindenben segített, rugalmas volt, pontosan végigvitte az egész eladási folyamatot. Bármikor a rendelkezésünkre állt, tanácsaival sokat segített. Szívesen ajánlom mindenkinek!
írta: Nagy Zsuzsanna


Csonka Anett nagyon megbízható, kedves, szorgalmas. Segítőkész és nagyon rugalmas. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon meg voltunk vele elégedve! Ezúton szeretném megköszönni munkáját!
írta: Karajko Gabor

A pontossága, a precízsége és a hihetetlen kedvessége ragadott meg. Amit megbeszéltünk, az úgy volt, amit ígért mindig maradéktalanul, késedelem nélkül teljesítette. Az ilyesmi nagy ritkaság a mai világban. Nemcsak új lakást segített találni, de egy nehéz élethelyzetben az emberismeretével, empátiájával lelkileg is nagy segítséget nyújtott, amiért külön hálás vagyok.
írta: dr. Cseh Lívia Ágnes

Céltratörő, az igényeinket maximálisan figyelembe vevő, naprakész és egyben gyors és talpraesett munkatársat ismertünk meg Anett személyében, időt és energiát nem spórol a törekedett és sikeresen véghezvitte amire megbíztuk.

Nagyon köszönjük a közremüködésedet Anett!
írta: Hódi Tamás

Irodahelyiség bérlésében kaptunk szakértő, kedves és gyors segítséget, részletesen tájékoztatott a részletekről. Rugalmasan, pontosan és dinamikusan intézte a szükséges teendőket és szervezett találkozót a tulajdonossal. Lényegében bármikor rendelkezésre állt, ha telefonon kerestem.
Nagyon köszönjük a segítséget, feltétel nélkül ajánlott közvetítő!
írta: Blatt Attila

Már egy éve próbálkoztunk eredménytelenül az ingatlanunk értékestésével, amikor találkoztunk Csonka Anettel, aki kitartásával, szorgalmával és rátermettségével megtalálta számunkra a megfelelő vevőt. Köszönjük szépen!
írta: Harmati Gyula

Csonka Anettet nagyon közvetlen, kedves, barátságos embernek ismertem meg.
Munkájában nagyon pozitív hozzáállású, precíz, pontos, lendületes, megbízható, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Örülök, hogy az önök ingatlanközvetítő irodájukat választottam, és köszönöm Csonka Anett munkáját!

Tisztelettel, Berczeliné Kovács Tünde
írta: Berczeliné Kovács Tünde

Anett az ingatlanvásárlás teljes folyamatában végig nagyon segítőkész volt. Az eladásra kínált lakást precízen bemutatta, tanácsokat adott esetleges felújítási munkákra. Bármilyen felmerült problémával, kérdéssel fordulhattam hozzá, mindenben segített. Intelligens , precíz, az ügyfelek maximális elégedettségét előtérbe helyező munkatárs volt.
írta: Szabó Krisztián
Kedves "Mindenki"!

Egy elégedett Hölgy ajálotta Anettet...
(külön köszönet Neki is érte : )))) !
Már az első benyomásom is azt súgta;hogy Ő az én "emberem".
Hozzáértése;korrektség azon túl a kedvessége bizalommal töltött el!!
Hihetetlen rövid idő alatt meghozta az eredményét is!
Segîtségét nem csak az eladásban..(ezek után)hanem a vásárlásnál is kértem;álmaim lakását kereste meg Nekem!
Hálás Vagyok amit Értem tett! idejét nem kîmélve igazodott hozzám;átválalva minden ügyintézést;ami kiszolgálta mindkét fél érdekeit.
Aki Anettet választja jó helyen jár!

Üdv.Kerekes Helga
írta: Kerekes Helga


Anett munkájával maximálisan meg vagyok elégedve!

Rendkívül rövid időn belül megtalálta a számomra megfelelő ingatlant!

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Forduljanak hozzá bizalommal, energikussága, dinamizmusa, szakmai felkészültsége, rugalmassága és kapcsolatrendszere garancia a sikeres értékesítéshez ill. vásárláshoz.
írta: GÁSPÁR IVÁN


Kedves Anett!
Köszönjük a rengetek segítséget, rugalmasságot és közbenjárást!
Nem csak mgánszemélyként, hanem a cégünk nevében is köszönöm a profizmust, felkészültséget és a minden igényt kielégítő hozzáállást!
Örülök, hogy a távolság ellenére is gyorsan és hatékonyan meg tudtuk kötni a szerződést!

Köszönjük munkádat!

írta: Szele-Uitz Viktória

Köszönöm Anett rugalmasságát, felkészültségét és az ingatlan bemutatása során mutatott munka iránti alázatát! Csak ajánlani tudom minden ingatlant vásárlónak, bérlőnek!
írta: Kerék Csaba


Nagyon szèpen köszönöm Csonka Anett megbízható,gyors ès szakszerű munkáját!
Kiválóan felkészült, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá.
Mint a vevő mint az eladó érdekét képviselve a legjobb megegyezésre törekedett.
Munkáját nagyon lelkiismeretesen végzi.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek!
Mèg egyszer nagyon szèpen köszönöm Anett a megbízható munkádat!
írta: Takács Ildikó

Kedves Anett! Ez úton is még egyszer köszönöm hatékony közreműködésed az ingatlan adásvétel kapcsán! -Gondolom olvasod!
A hozzám hasonló ingatlant hirdető, avagy vásárló sorstársaimnak a következő sorokkal jellemezném Anett munkáját és hozzáállását, az ügyletben történő támogató hozzáállásáról.
Mindenben alapos, jó piaci látásmóddal, kellően kockázatvállaló (ami az én esetemben segített- kitartott mikor én már nem). Teljeskörűen lemenedzselte a teljes hirdetés, bejárások, értékesítés és adásvétel folyamatát. Máskor sem választok mást ingatlanértékesítés kapcsán! Forduljanak hozzá bizalommal!
írta: Dohány Mihály

Nagyon szepen koszonjuk Anettnek a segitseget hazunk vetele soran. Igazan segitokesz, kedves es profi volt az elejetol a vegeig. Mindig elerheto volt akar telefonon, akar e-mailben, barmi kerdesemre gyorsan valaszolt. Nagyon jo megfigyelokepesseggel rendelkezik Anett, sok hasznos tanaccsal es tippel latott el minket, nem csak a haz vetele soran, hanem utana is, lakberendezessel kapcsolatban. Mindket fel erdekeit korrekten kepviselte, es biztos vagyok benne, hogy a jovoben is hozza fordulunk ingatlan adas-vetel ugyben. Batran merem ajanlani Anettet mindenkinek.
Kedves Anett, sok sikert kivanunk a jovobeli munkad soran, es meg egyszer koszonjuk, hogy ilyen gyorsan uj otthonunkhoz segitettel.
írta: Mester Timea

Csonka Anett - PROFI! Gyorsan megérti és átlátja a vevő/eladó igényeit.Roppant segitőkész, rugalmas,pontos és lekiismeretes!! Az az ember,akinek fontos,h.a másik fél is jól érezze magát - maximális türelemmel keresi a legjobb megoldást!
És meg is találja..:))
Örülök,hogy találkoztunk és szivből ajánlom Mindenkinek! Kapás Emese
írta: Emese Kapas

Rendkîvül kedves, intelligens ès ami nagyon fontos, tisztelettudó hölgyet ismertem meg Anett szemèlyèben, aki idejèt nem kîmèlve folyamatosan tàjèkoztatatott az èrtekesîtès minden egyes mozzanatàról. Bàr negatîv vèlemènyem volt az ingatlan èrtekesîtőkkel kapcsolatosan ez màra teljesen megvàltozott. Règen talàlkoztam ennyire szavataró ès lojàlis emberrel. Köszönöm a precîz, naprakèsz munkàjàt. Nyugodt szîvvel ajánlom mindenkinek.

Csányi Gàbor
írta: Csànyi Gàbor

A Városi Ingatlanirodában kiemelném Csonka Anett munkáját. A családom nevében is szeretnénk megköszönni, hogy álmaink otthonához hozzá segített munkájával. Pontosan és nagyon rugalmasan állt rendelkezésre, ami kulcs szerepet játszott a mi esetünkben. Köszönjük!
írta: Barna Tibor

Csonka Anett a nagybetűs INGATLANÉRTÉKESÍTŐ, akinél nem az üzlet, hanem az ügyfele érdeke az első! Köszönöm, hogy megkönnyítette az elképzeléseimnek és igényeimnek megfelelő lakás felkutatását, a szerződéskötéssel kapcsolatos teljes körű ügyintézését!
Ajánlom mindenkinek, aki egy profi ingatlanértékesítőt keres!
írta: Dr. Tóth Katalin Mutass többet
Eladó
129 000 000 Ft
Költözzön Újszegedre!
 • Lakótér: 150 m2
 • Telekterület: 721 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
175 000 000 Ft
Azonnal költözhető Álomotthon!
 • Lakótér: 176 m2
 • Telekterület: 380 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
49 000 000 Ft
Költözzön Kiskundorozsmára!
 • Lakótér: 100 m2
 • Telekterület: 676 m2
 • Szobák száma: 3
Eladó
49 500 000 Ft
Családi ház Balástyán!
 • Lakótér: 164 m2
 • Telekterület: 3305 m2
 • Szobák száma: 6
Eladó
120 000 000 Ft
Egyszintes Álomház Újszegeden…
 • Lakótér: 97 m2
 • Telekterület: 419 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
120 000 000 Ft
Toszkán hangulatú földszintes ház…
 • Lakótér: 116 m2
 • Telekterület: 383 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
80 650 000 Ft
Kertkapcsolatos lakás!
 • Lakótér: 85 m2
 • Telekterület: 100 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
99 000 000 Ft
Vállalkozását nyissa meg a Ceglédi úton…
 • Lakótér: 429 m2
 • Telekterület: 500 m2
 • Szobák száma: 1
Eladó
198 000 000 Ft
Családi ház Újszeged közkedvelt részén!
 • Lakótér: 160 m2
 • Telekterület: 713 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
228 000 000 Ft
Egyszintes Álomotthon Újszegeden!
 • Lakótér: 193 m2
 • Telekterület: 641 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
31 000 000 Ft
Építkezzen…
 • Telekterület: 1012 m2
Eladó
145 000 000 Ft
Újszegedi ritkaság!
 • Lakótér: 144 m2
 • Telekterület: 200 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
112 000 000 Ft
Lakjon Alsóvároson!
 • Lakótér: 103 m2
 • Telekterület: 40 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
261 500 000 Ft
Lehetőségek háza…
 • Lakótér: 222 m2
 • Telekterület: 1235 m2
 • Szobák száma: 8
Eladó
220 000 000 Ft
Dupla garázsos családi ház!
 • Lakótér: 190 m2
 • Telekterület: 500 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
220 000 000 Ft
Medencés Álomotthon!
 • Lakótér: 207 m2
 • Telekterület: 296 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
150 000 000 Ft
5 szobás ikerház!
 • Lakótér: 152 m2
 • Telekterület: 169 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
155 000 000 Ft
Extravagáns ikerház!
 • Lakótér: 160 m2
 • Telekterület: 169 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
119 000 000 Ft
Exkluzív ikerház!
 • Lakótér: 104 m2
 • Telekterület: 200 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
165 000 000 Ft
Újszegedi ikerház keresi lakóit!
 • Lakótér: 156 m2
 • Telekterület: 451 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
175 000 000 Ft
Azonnal költözhető ikerház!
 • Lakótér: 156 m2
 • Telekterület: 653 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
167 000 000 Ft
Családi ház rezsi nélkül!
 • Lakótér: 149 m2
 • Telekterület: 375 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
215 391 500 Ft
Költözzön Újszegedre családjával!
 • Lakótér: 185 m2
 • Telekterület: 753 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
213 394 000 Ft
Exkluzív családiház Újszegeden!
 • Lakótér: 182 m2
 • Telekterület: 746 m2
 • Szobák száma: 5
Eladó
79 900 000 Ft
Ízléses sorház Alsóváros belvárosában!
 • Lakótér: 141 m2
 • Telekterület: 100 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
40 000 000 Ft
Lakjon Szentmihálytelken!
 • Lakótér: 110 m2
 • Telekterület: 994 m2
 • Szobák száma: 3
Eladó
141 900 000 Ft
3 szinten, szinte minden…
 • Lakótér: 182 m2
 • Telekterület: 134 m2
 • Szobák száma: 4
Eladó
165 000 000 Ft
Jó elosztású családi ház Újszegeden!
 • Lakótér: 168 m2
 • Telekterület: 560 m2
 • Szobák száma: 5